Välj en sida

Till slut var jag urtrött på oordningen hemma. En oordning som jag var ansvarig för. Det såg ofta rörigt ut och och jag letade väldigt ofta efter sådant jag behövde. Nycklarna, en viss penna jag behövde, mobilen, en viss skjorta etc…

Lars Carlén får goda råd för ordning hemma av Eva Jarlsdotter.

För att skaffa inspiration och få en ”knuff” i rätt riktning för att skapa bättre ordning hemma bjöd jag hem Eva Jarlsdotter. Hon är expert på att använda lean hemma. Även om lean utvecklats inom tillverkningsindustrin, är det en arbetsmetod som hon upplevt är till stor nytta även för att skapa behagligare och mer välfungerande hem.

I en intervju i podcasten Tonträff för konst, intervjuar jag henne om hur hon och hennes familj har fått till ett hem som fungerar allt effektivare.

Uppföljningsavsnitt på gång

Nu har jag själv arbetat utifrån råden. Ett uppföljningsavsnitt är på gång och i det kommer du få höra hur det gått för mig när jag följt Eva Jarlsdotters råd och använt lean hemma.

Reporter och producent för poddavsnittet är Lars Carlén. Redigering och slutmix gjordes av Anjuli Kopta.

Text: Lars Carlén